پـشـتـیـبانی تلفنی

09150057349

معرفی کتاب مدیتیشن ذن

نویسنده معرفی کتاب مدیتیشن ذن، بونی میوتای تریس می‌باشد. در واقع این کتاب شما را به هر چیزی که نیاز دارید برای شروع فوری تمرین مراقبه ذهن فراهم و مجهز می‌نماید. تنها علت همین موضوع این است که تمرین آگاهانه ساختن زندگی و تنفس تنها راه جهت درک ذن و خودتان با وضوح کامل می‌باشد. معرفی کتاب مدیتیشن ذن که تحسین اغلب آموزگاران این حوزه را برانگیخته درباره‌ی مدیتشین و به طور ویژه، مکتب ذن است و همچنین 10 اصل طلایی را ارائه می‌دهد که با استفاده از آن‌ها آرامش بیشتری در زندگی به دست می‌آوردید و چشمانتان به روی زیبایی لحظه حال باز می‌شود. در این مقاله قصد داریم معرفی کتاب مدیتیشن ذن را به طور کامل برسی نماییم، لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

درباره معرفی کتاب مدیتیشن ذن

بهتر است بدانید که ذن یک مکتب قدیمی و آزموده شده در آیین بودا می‌باشد که بر توجه آگاهی و ژرف‌نگری تمرکز دارد. به عبارت دیگر می‌توان گفت که هدف از آموزه‌های این مکتب آگاهی و تمرکز بیشتر بر افکار، محیط اطراف، جسم و تنفسمان می‌باشد. ساختار معرفی کتاب مدیتیشن ذن به این گونه است که نویسنده اول یک اصل از مکتب ذن مطرح می‌کند، سپس نیز توضیح می‌دهد؛ زیرا ممکن است این اصل به کارتان بیاید. بعد از آن مانع‌هایی را معرفی می‌نماید که امکان دارد هنگام اجرای اصل با آن روبه‌رو شوید. همچنین در آخر نیز تمریناتیی ارائه شده که به شما عزیزان کمک می‌کند در اجرای اصول ذن ماهرتر شوید.

کتاب مدیتشن ذن مناسب چه افرادی می‌باشد؟

بونی میوتای تریس این کتاب را برای کسانی نوشته است که قصد دارند درباره مدیتیشن و به طور ویژه مکت ذن، یاد بگیرند. توجه داشته باشید که ما علاقه‌مندان به کتاب ذن را به مطالعه این کتاب دعوت می‌نماییم.

نکوداشت‌های معرفی کتاب مدیتیشن ذن

معرفی کتاب مدیتیشن ذن
  • کاربردی، زیبا و جادویی. (Konrad Ryushin Marchaj)
  • اگر در گذشته به هیچ وجه مدیتیشن انجام نداده‌اید و تازه قصد شروع دارید، معرفی کتاب مدیتیشن ذن به طور کامل برای شما مناسب می‌باشد. (Roshi Eve Myonen Marko)
  • بونی میوتای تریس به عنوان معلمی ماهر و باتجربه‌ی مراقبه، به هر سوالی که احتمال دارد برای یک دانش آموز جدید پیش بیاید، پاسخ می‌دهد. (Lisa Schaewe)

در قستمی از کتاب مدیتیش ذن می‌خوانیم
زمانی که مدیتیشن می‌کنیم، مسئه زمان نیز مطرح می‌شود. در حقیقت بایستی تصمیم بگیریم که چه قصد این کار را داریم، چه مقدار طول می‌کشد و چگونه مراقبه را در بقیه روز خود ادغام کنیم. آیا زمان مناسبی وجود دارد؟ به طور معمول سنت ذن صبح زود و آخرای غروب را پربارترین زمان‌ها نیز معرفی می‌نماید. در واقع زمان به خود خود می‌تواند کمتر (منظم) به نظر برسد. گاهی اوقات نیز مراقبه به مدت 5 دقیقه همانند یک ساعت است و گاهی اوقات یک ساعت زمان می‌گذرد و به نظر می‌رسد که هیچ زمانی طی نشده است. صبح بسیار مفید می‌باشد؛ زیرا دستور کار روز هنوز آغاز نشده است. همچنین مراقبه صبحگاهی می‌تواند شما را با قصد بسیار عمیق‌تر و آرامش بیشتری وارد زندگی پرمشغله‌‌تان نماید. اغلب مراقبه‌گران خانگی متوجه می‌شوند که مراقبه صبحگاهی را می‌توان با کمی زود بیدار شدن در روز جا داد. پیش از خواب هم خوب است؛ زیرا بدن را برای خواب خوب آرام می‌کند و کمک می‌کند هر چیزی را که در طول روز به همراه دارید را رها کنید.

چند جمله برگزیده از معرفی کتاب مدیتیشن ذن

  • امروز شما هستید، این درست‌تر از حقیقت است. هیچ کس زنده‌ای نیست که از تو بالاتر باشد.(دکتر سوس)
  • رنج این است که بخواهید چیزها به غیر از آنچه هستند باشند. (شارلوت جوکو بک، معلم ذن آمریکایی)
  • به هیچ نظر، شکایت، انتقاد، ارزیابی، گفته‌ها، اظهارات و افکار در حال ورود تفکر نکنید، فقط جریان داشته باشید، جریان داشته باشید… ساکت شو، زندگی کن، ماجراجویی کن، برکت بده و متاسف نباش. (جک کرواک)
  • و …

فهرست مطالب معرفی کتاب مدیتیشن ذن

  • مقدمه

اصول مدیتیشن ذن

اصل1: حالا زمان مناسب است

اصل2: این مکان مناسب است

اصل3: تو همان انسان مناسبی

اصل4: نگاهت را آرام کن

اصل5: تو وجود شفقت و مهربانی هستی

اصل6: تمامیت حالا اتفاق می‌افتد

اصل7: زندگی از درون به بیرون

اصل8: فقط ظرف‌هایت را بشور

اصل9: جسم می‌داند

اصل10: خشنودی در میان آشفتگی

سخن پایانی

برای دریافت معرفی کتاب مدیتیشن ذن می‌توانید از طریق همین سایت اقدام کنید. ممنون که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

Search