در این نوشته میخواهیم به معرفی و خلاصه کتاب انسان در جستجوی معنا بهترین ترجمه را بپردازیم. این اثر یکی از ده کتاب تاثیرگذار آمریکا به قلم ویکتور فرانکل شرحیست از درون اردوگاه کار اجباری که توسط یکی از افرادی که از آن مکان جان سالم به در برده، روایت میشود. اثری درخشان و معروف که از تلاش، امید و انگیزه در دشوارترین شرایط صحبت میکند و تجاربی را منعکس مینماید که میلیونها انسان آن را لمس کرده و از آن رنج بردهاند.
درباره کتاب انسان در جستجوی معنا بهترین ترجمه

دکتر فرانکل، کتاب انسان در جستجوی معنا را در دو قسمت نوشته است، قسمت اول شامل خاطرات او از زمان حضورش در اردوگاه کار اجباری آشویتس بوده و قسمت دوم آن مربوط به لوگوتراپی یا معنادرمانی که مکتب تخصصی دکتر فرانکل است را برای ما شرح میدهد.
کتاب انسان در جستجوی معنا، تنها دارای یک هدف و تفکر میباشد که این موضوع موجب شده این کتاب به یکی از مهمترین آثار دوره ما تبدیل گردد.
دکتر ویکتور فرانکل اعتقاد دارد چیزی که باعث ناامیدی و نگرانی در انسان میشود، در حقیقت نتیجه شکست انسان جهت یافتن معنا و هدفی برای زندگی و همچنین گاهی اوقات نداشتن احساس مسئولیت در زندگی است.
او در اردوگاههای کار اجباری در بین تمام رنجهایی که به همراه دیگران کشیده است، برای خود معنایی برای زندگی پیدا نمود و این آغاز کشف دانش معنادرمانی بود. وی با وجود تمام تحقیرها توانست ارزشهای انسانی خود را حفظ کرده و موجودیت خود را به عنوان یک انسان، باارزشتر از آن بیابد.
بخشهایی از کتاب
با وجود این که ما در اردوگاه کار اجباری محکوم به یک زندگی ذهنی و جسمی بدی بودیم، امکان این بود که زندگی معنوی را تجربه کنیم.
شاید افراد حساسی که معمولا ساختمان بدنی ظریفی داشتند و به زندگی روشنفکرانه پرباری عادت کرده بودند، ولی کمتر از دیگران به زندگی باطنی آنها آسیب میرسید و آنها میتوانستند از محیط ترسناک به زندگی باطنی پرثمر خود و به آزادی معنوی بازگردند.
فقط به همین علت است که میتوان پی به این راز آشکار برد که به طور معمول مشاهده میشد گروهی از زندانیان ضعیف و ناتوان بهتر از افرادی که تنومند بودند، در برابر زندگی اردوگاهی ایستادگی میکردند.
جملات برگزیده کتاب
در ادامه به برخی از جملات برگزیده کتاب انسان در جستجوی معنا بهترین ترجمه میپردازیم.
- ناتوانی خود را در درک معنای بیقید و شرط زندگی از راه منطق بپذیرید، چون معنا از منطق عمیقتر است.
- نسل ما نسلی روشنبین است. ما کم کم به جایی میرسیم که انسان را آن گونه که واقعا است ببینیم و بشناسیم.
- آن چه انسانها را از پا در میآورد، رنجها و سرنوشت ناپسندشان نیست، بلکه بیمعنا شدن زندگی است که اندوهبار میباشد.
- بشر توانایی و لیاقت آن را دارد که از محدودیت موقعیتهای گذشته پا فراتر نهد و به خودشکوفایی و تحقق استعدادهای درونی خویش بپردازد.

درباره نویسنده کتاب انسان در جستجوی معنا
ویکتور فرانکل در سال 1905 در کشور اتریش متولد شد. او یک فیلسوف، عصبشناس و همینطور استاد روانپزشکی در دانشگاه پزشکی وین بود.
این نویسنده معروف در دوران جنگ جهانی دوم زندگی خود را به مدت سه سال در اردوگاههای آشویتس، داخاو و چند اردوگاه دیگر به اسارت گذرانده بود.
اولین اثر او در سال 1924 در مجله بینالمللی روانکاوی منتشر شد و در زمان حیاتش حدود سی کتاب دیگر چاپ کرد که به بیست و سه زبان دنیا از جمله چینی و ژاپنی ترجمه شدند.
دکتر فرانکل قبل از مرگش از بیست و هفت دانشگاه معتبر جهان مدرک دکتری افتخاری دریافت نمود و از طرف جامعه روانپزشکی آمریکا مفتخر به دریافت جایزه اسکار شد.
کتاب انسان در جستجوی معنا برای چه کسانی مفید است؟
اگر در پی چرایی زندگیتان هستید، دکتر ویکتور فرانکل در این کتاب به شما کمک میکند تا آن را پیدا نمایید.
معنادرمانی برای همه انسانهایی که در دام روزمرگی افتادهاند و نمیدانند هدفشان از زنده بودن چیست و برای چه چیزی باید کوشش کنند، میتواند خیلی مفید باشد.
بنابراین اگر دوست دارید که از ناامیدی بیرون بیایید، حتما کتاب انسان در جستجوی معنا را مطالعه کنید.
سخن پایانی
به شما پیشنهاد میکنیم حتما کتاب انسان در جستجوی معنا بهترین ترجمه را خریداری کنید. جهت دانلود این کتاب پربار روی لینک مربوطه کلیک نمایید.