پـشـتـیـبانی تلفنی

09373494918

معرفی کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت

معرفی کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت

کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت، اثری از بهروز پرون است. او در این کتاب به ما می‌گوید که مسئله چک، در اصل همان یک برگ کاغذ موضوعی است که بیشتر از حد لازم و ضروری دچار قانون‌های مختلف شده و صاحب نظران هم درباره آن نظریات داده‌اند اما هنوز هم در پیچ و خم قانون گذاری هستند. در این مقاله قرار است به معرفی کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت بپردازیم. برای تهیه این  کتاب از طریق این لینک اقدام فرمایید.

درباره کتاب معرفی کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت

بهروز پرون در کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت بیان می‌کند که بار اول قانون تجارت مصوب 1303 و 1304 شمسی چک را تعریف کرده و از آن تاریخ به بعد در سال‌های 1312، 1331، 1344، 1355، 1372، 1376 و 1382 قانون اصلی راجع به چک را داریم و اخیرا هم بحث پیش نویس و سپس لایحه جدید و تازه قانون تجارت مطرح گردیده است. در واقع با نگاهی به سال‌های گذشته در خصوص قانون گذاری، با عنایت به عدم توفیق قوانین مصوب در کاهش میزان صدور چک‌های بلامحل؛ این بار هدف آن است که با از بین بردن  زمینه‌های سوءاستفاده، از همان مراحل اولیه اقدام به پیشگیری نماید و برای این منظور، بانک را به هنگام افتتاح حساب، در احراز هویت، دارای تکلیف ساخته است.

در ماده 21 قانون صدور چک، در صورت وجود سابقه صدور چک، در صورت وجود سابقه صدور چک بلامحل منتهی به صدور کیفر خواست، بانک از افتتاح حساب منع شده است و از طرفی ماده 245، طبق پیش نویس لایحه جدید مقراتی وضع شده، ممکن است که گفته شود با تصویب قانون جدید و عدم اشاره به مقرره مورد اشاره در این قانون، قانون‌گذار توجهی به سابقه مشتری نداشته است ولی با توجه به آیین نامه‌های پیش‌بینی شده در قانون جدید، مانند ماده 796 لایحه جدید قانون تجارت در خصوص اعتبار سنجی و شرایط اعطای دسته چک می‌توان به وجود و ضرورت احراز شرایط‌های لازم، اظهارنظر کرد هر چند که در این فرضیه، قدرت تقنینی آیین نامه، در سلب حق افتتاح حساب از افراد، محل تامل بوده و با توجه داشتن به اینکه از تصویب قانون تجارت 70 سال می‌گذرد و این قانون دارای برخی واژگان سخت و مبهم بوده و باعث می‌شود که برداشت‌های متفاوتی برای قضاوت باشد و اقدام جدی برای اصلاح آن ضروری به نظر برسد.

در این کتاب به قلم بهروز پرون، می‌خوانیم که سند در لغت چیزی است که باید به آن اعتماد کنند و نوشته‌ای در اثبات اعمال حقوقی به کار می‌رود و در حالتی سند به حساب می‌آید که به وسیله افراد و شخصی که در ایجاد آن موثر هستند، تنظیم شود. در قانون 1284 قانون مدنی، سند را اینگونه معرفی می‌کند که سند عبارت‌اند از هر نوشته‌ای که در مقام دعوی یا دفاع قابل استناد باشد. از سمت دیگری در ماده گفته شده، سند از نظر اعتبار به دو نوع عادی و رسمی تقسیم شده است که در قدم اول سند رسمی را نوشته‌ای در نظر می‌گیرد که در اداره ثبت اسناد و املاک یا دفترهای اسناد رسمی یا در حضور سایر مامورین رسمی در حدود صلاحیت آن‌ها و بر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشد و دومین مورد این است که سند عادی به سندی گفته می‌شود که به وسیله افرادی تنظیم شده باشد که مشروط بر آن که مامورین رسمی طبق مقررات قانونی در آن مداخته نداشته باشند.

خواندن کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت برای چه افرادی مناسب است؟

کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت به قلم بهروز پرون، برای آن دسته از افرادی که دانشجوی رشته‌ی حقوق و علوم سیاسی هستند یا برای آن اشخاصی که داوطلب آزمون‌های حقوقی هستند نیز به کار می‌رود. البته لازم به ذکر است که افراد عادی نیز برای گسترش اطلاعات عمومی می‌توانند از این کتاب استفاده کنند. علاقه مندان هم اکنون می‌توانند برای دانلود کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت از همین صفحه اقدام به دانلود آن کنند.

سخن پایانی

کتاب بررسی حقوقی چک در قانون تجارت اثری از بهروز پرون است که به بررسی و معرفی حقوقی چک در قانون تجارت می‌پردازد. در این مقاله به معرفی کتاب بررسی حقوقی در قانون تجارت پرداخته‌ایم امیدواریم برایتان مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search