پـشـتـیـبانی تلفنی

09150057349

معرفی کتاب جرح و اعتراض به رای داور

معرفی کتاب جرح و اعتراض به رای داور

نویسنده‎‌های کتاب جرح و اعتراض به رای داور؛ محمد مصطفی محقی و سید حسین حسینی می‌باشند که در این کتاب‌ به بررسی داوری در نظام حقوقی افغانستان پرداخته‌اند. در این بلاگ قصد داریم به معرفی کتاب جرح و اعتراض به رای داور بپردازیم، لطفا تا انتهای این بلاگ همراه ما باشید و برای تهیه کتاب از این لینک اقدام فرمایید.

معرفی کتاب جرح و اعتراض به رای داور

جهت اعتراض به رای داور اول احتیاج است تا کلیات و مفاهیمی از داوری در نظام حقوقی مورد تبیین نیز قرار بگیرد. کتاب جرح و اعتراض به بررسی کلیات داوری مانند تعریف‌ها و مفهوم‌ها، سابقه تاریخی و اهمیت، منابع و خصوصیات داوری در افغانستان پرداخته است. البته لازم است بیان شود که به طور مفصل هم درمورد نحوه زوال داوری و مراحل اعتراض نیز توضیح داده است. داوری نهادی خصوصی برای حل و فصل اختلافات می‌باشد.

به طور کلی بایستی گفت که اختلافات بین‌المللی به طور معمول به دو روش سیاسی و حقوقی نیز حل می‌گردد. مذاکره مه یکی از رایج‌ترین رروش‌های مسالمت‌آمیز جهت حل اختلافات بین‌المللی می‌باشد دو ویژگی دارد: 1- انعطالف‌پذیری  و 2- اثربخشی. البته به نحوی که امروزه براساس بیشتر معاهدات، کشورهای عضو موظف به مذاکره در صورت بروز اختلاف هستند. همچنین براساس مبانی حقوقی و کتاب جرج و اعتراض به رای داوری، مذاکرات نیز به طور معمول به یکی از روش‌هایی که در متن زیر بیان می‌شود انجام می‌گردد:

  • مذاکرات دو جانبه
  • مذاکرات چند جانبه
  • مذاکرات جامع

البته محل مذاکرات نیز بستگی به این که مذاکره چند جانبه باشد متفاوت است و معمولا در پایتخت یکی از طرف‌های مذاکره انجام می‌شود، به طوری که مذاکرات چند جانبه معمولا در مقر یک سازمان بین‌المللی انجام می‌شود. در واقع مدت زمان مذاکرات به عامل‌های گوناگونی اعماز عمق اختلافات، مسئله‌های فنی به روش و شرایط سیاسی بستگی دارد. به همین علت نمی‌توان زمان معلوم و دقیقی برای آن بیان کرد.

مطالعه کتاب جرح و اعتراض به رای داور برای چه افرادی مناسب است؟

مطالعه کتاب جرح و اعتراض به رای داور برای تمامی اساتید، حقوقدانان، قضاوت، وکلا، دانشجویان، داوطلبان آزمون‌های حقوقی و همچنین علاقه‌مندان به مبحث‌های این رشته مفید می‌باشد. توجه داشته باشید که استفاده و به کارگیری از این کتاب جهت انجام امور تحقیقاتی اعم از نگارش مقاله، پایان نامه و رساله دکتری بسیار سازکار می‌باشد.

در قسمتی از کتاب جرح و اعتراض به رای داور می‌خوانیم:

رسیدگی علنی به دعواهای تجاری بین‌المللی در واقع باعث علنی شدن اختلاف و بضعا کشیده شدن آن‌ها به رسانه‌ها نیز می‌گردد و البته جزئیات قرارداد مورد اختلاف را افشاء می‌نماید. بازرگانان حرفه‌ای مایل نیستند که به عنوان افرادیشناخته شوند که به طور مرتب با طرف‌های تجاری خود اختلاف پیدا می‌کنند، چون این امر به اعتبار آن‌ها لطمه وارد می‌کند. طرف‌هایی که قصد دارند از محرمانه بودن جریان داوری اطمینان یابند بایستی آن را در موافقتنامه داوری مقرر نمایند.

طبق اغلب قوانین داوری اگر توافق صریحی بین طرفین نباشد هیچ تعهدی الزامی مبنی بر محرمانه بودن داوری وجود ندارد؛ به عنوان مثال دیوان عالی سوئد رای داده است که با فقدان توافق در حیطه محرمانه بودن، هر طرف توانایی این را دارد که حکم داوری را منتشر نماید. بنابراین در نتیجه در جلسه رسیدگی در هر صورت به علت حفظ وجهه تجاری طرفین به طور غیر علنی برگزار می‌شود اما برای حفظ محرمانه بودن رای و همینطور اسناد بایستی در قرارداد داوری صریحا بین گردد و در غیر این صورت طرفین می‌تواند پس از رسیدگی حکم داوری را منتشر نمایند. البته این در صورتی است که در جلسات رسیدگی قضایی اصل بر رسیدگی علنی و غیرمحرمانه بود دعوی می‌باشد مگر در موارد خاص.

سخن پایانی

در این بلاگ به به معرفی کتاب جرح و اعتراض به رای داور پرداختیم. شما عزیزان می‌توانید برای دانلود کتاب جرج و اعتراض به رای داور و همینطور دسترسی به هزاران کتاب دیگر از طریق همین سایت (افکار مثبت) به راحتی اقدام نمایید. از این رو از شما تشکر می‌کنیم که تا انتهای این بلاگ همراه ما بودید. بهتر است بدانید که این کتاب توسط انتشارات قانون یار منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
جستجو کردن