کتاب چرا آدم های خوب کارهای بد می کنند نوشته”دبی فورد” اثری می باشد برای بررسی در این است که چرا انسان ها کارهای بد انجام می دهند و ما چرا تبدیل به بدترین دشمنان خود می شویم. نویسنده این معضل را یکی از بررسی های مفصلی میداند که هر کدام از ما میتوانیم انجام دهید.
درباره نویسنده
دبی فورد یک متخصص روانشناس شناخته شده بین المللی در زمینه دگرگونی شخصی و یک نیروی پیش قدم در ادغام مطالعه و سایه انسان در شیوه های معنوی و روانشناختی مدرن بوده است. او تهیه کننده اجرایی فیلم The Shadow Effect می باشد و شخصا هزاران نفر از سراسر جهان را از طریق کارگاه معروف فرآیند سایه، رهبری کرد و مؤسس فورد بود. او نویسنده 9 کتاب پرفروش نیویورک تایمز می باشد. دبی در 17 فوریه 2013 بر اثر سرطان فوت کرد، اما آثار افسانه ای او همچنان در لیست پرفروش ترین ها است.
درباره کتاب چرا آدم های خوب کارهای بد می کنند
این ایده که جنبه های خوب و بد خود ارزش برابر دارند، پذیرفتن مفهومی دشوار است. پس از اینکه فورد دیدگاه خود را توضیح داد، با استفاده از تصاویر تلخ، داستان چروکی، نمونه هایی برای دنیای مشهور و سیاست، و حکایت هایی از زندگی خود و دیگران، اینطور نیست. او در ادامه به توصیف شرم و خود خرابکاری میپردازد و توضیح میدهد که چگونه «نقابهایی» را که همه برای زنده ماندن به کار گرفتهایم تغییر دهیم. فورد با اعتماد معلمی که از عمق مطالب او آگاه است، سخنان خود را می خواند. صدای او بیانگر بی طرفی و درک مشاوری است که برای موضوعات ناخوشایند استفاده می شود. او دلسوزی دوستی را ارائه می دهد که می تواند روح زخمی را آرام کند و راه های خاصی را برای تبدیل منفی های درونی به امید پیشنهاد می کند.
جنبه های مختلف کتاب چرا آدم های خوب کارهای بد می کنند از نظر دبی فورد
فرآیندها و اطلاعاتی که دبی فورد در این کتاب بیان دارد، قرار است به خوانندگان امکان دهد تا عمیقترین عذاب وجدان های خود را التیام ببخشند، با عدم احساس امنیت روبرو شود، با تردیدهای کنار بیاید و اجازه در تخریب و تباهی خود ندهد. این کتاب این توانایی را به خواننده میدهد که از شر سنگینیهای مربوط به گذشتشان خلاص شود و به قابلیت های نامحدود خویشتن قدم بگذارد.
کتاب چرا آدم های خوب کارهای بد می کنند چه موضوعی را مژده می دهد؟
این کتاب، تحقیقی قدرتمند در مورد نیروهای پنهانی است که ما را به ارتکاب اعمال غیرقابل باور خرابکاری و خود تخریبی سوق می دهند. همه ما داستان ها را شنیده ایم. آنها در اخبار عصر، در صفحه اول روزنامه ها و به عنوان تیتر روزنامه های هفتگی ظاهر می شوند: قهرمان ورزشی المپیک که پس از متهم شدن به تزریق استروئید از ظلم خارج می شود. مبشر تلویزیونی که به دلیل درخواست روسپی ها دستگیر می شود. معلم مدرسه ای که با یکی از دانش آموزانش رابطه عاشقانه برقرار می کند. یا ستاره بیسبال که روی بازی های خودش قمار می کند. اینها تظاهرات مردمی خوبانی است که به بیراهه رفته اند و به وسواس ملی ما تبدیل شده اند.
قسمت برجسته
در بخش دیگری از کتاب فورد، مفهوم شرم مسموم را برای بیان آنچه که مدنظرش است معرفی و بیان میکند: «شرم مسموم ما در تاریکی رشد میکند. قوی و قدرتمند میشود، ما را در قبضه خود می گیرد، عزت نفس ما را مخدوش میکند و احساس خود ارزشمندی ما را از بین میبرد. هر حادثهای که به ما احساس بد بودن را بدهد، هر احساسی که سبب شود خود را احمق و بیارزش بدانیم به رشد این شرم مسموم کمک میکند و درنتیجه نمیتوانیم با خویشتن اصیل خود در تماس باشیم. وقتی پیامهای شرمزده را بیشتر و بیشتر درونریزی میکنیم، چیزی را میسازیم که نویسنده آن را بدن شرم نام داده است.
کلام آخر
با خواندن کتاب چرا آدم های خوب کارهای بد می کنند، می توانید به توانایی کنترل خود در موقعیت های مختلف برسید. این کتاب یکی از پر فروش ترین کتاب های روانشناسی است که با مطالعه آن می توانید خصوصات روحی خود را بهبود دهید. شما می توانید این اثر گرانبها را از سایت افکار مثبت دانلود کنید.