کتاب آثار و انعقاد قرارداد الکترونیک در حقوق ایران اثری از عاطفه تخله است. نویسنده این کتاب درباره قوانین مربوط به تجارتهای الکترونیکی و معاملات بازرگانی و انعقاد قراردادهای الکترونیک است. در این مقاله قصد داریم به معرفی کتاب آثار و انعقاد قراردادهای الکترونیک در حقوق ایران بپردازیم.
دربارهی کتاب آثار و انعقاد قراردادهای الکترونیک در حقوق ایران
از آنجایی که برای دسترسی راحت، سریع و مطمعن به اطلاعات تجاری و فرصتهای سرمایه گذاری و انجام معاملات بازرگانی در کوتاهترین زمان ممکن و پس از آن رسیدن به رشد و توسعه اقتصادی پایدار و ثابت، داشتن سهم بیشتر در تجارت جهانی، مجهز شدن به فناوریها و ابزار و امکانات و زیرساختهای اساسی برای بهرهگیری از شیوههای نوین تجارت، امری حتمی و ضروری است. کتاب آثار و انعقاد قراردادهای الکترونیک در حقوق ایران به قلم عاطفه تخله، در خصوص تجارت الکترونیک و مبادله الکتریکی دادهها از جمله روشهایی است که تحقق آن تحول و دگرگونی عظیم در ساختار اقتصادی کشور ایجاد خواهد کرد، سازمانها و شرکتها همواره نسبت به تحولات محیط بیرون حساس بوده و بهترین گزینهها را در بهترین زمان برای دستیابی به منفعت و موقعیت بهتر در رقابت انتخاب مینمایند که موجب ایجاد فاصله بزرگی با سایر سازمانهایی خواهد شد که درک مناسبی از تحولات محیطی به خصوص فناوریها ندارند.
در این کتاب به نوشته عاطفه تخله، درباره برخورداری بنگاههای اقتصادی از فناوری اطلاعات و ورود به عرصه تجارت الکترونیکی در دهههای اخیر نه به عنوان یک کیفیت و رویکرد نگارشی بلکه یک رویکرد پایهای معرفی شده و در عرصه رقابت هوشمندانه موجود در تمامی عرصههای تولیدی و خدماتی یک ضرورت برای بقا و تداوم حضور در صنعت است. از طرفی مهمترین پیامد جهانی شدن اقتصاد کشورها رشد تجارت الکترونیک بوده که عناصر آن بازار الکترونیک، تبادل الکترونیک داده و تجارت اینترنتی هستند که ارتباط بسیار مهم و تنگاتنگی بین فناوری اطلاعات و ارتباطات با فرآیندهای مدیریت و بازار وجود دارد. از همین جهت، برای باقی ماندن مدیران در عرصه رقابتهای اقتصادی باید ابزارهای متفاوت اطلاعاتی و ارتباطی با دیدگاهی روشن و طبق نیازهای سازمان تامین و راه اندازی شوند که در نهایت آنچه در راستای تجارت الکترونیک برای مدیران بسیار مهم تلقی میشود و بستر سازی مطلوب و با کیفیت برای توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات در ساختار سازمانی با شناخت کافی و با نگرش مثبت مدیران به ضرورتهای حضور این پدیده در روند فعالیتهای سازمان است. در واقع تجارت بینالمللی در حال تحول شگرفت عمیقی بوده و کشورهایی که به تکنولوژی تجارت الکترونیکی و مبادله الکترونیکی دادهها نائل نشوند، از آن محیط تجارتی که جهانی است حذف و منزوی خواهند شد.
خواندن این کتاب برای چه دسته از افرادی پیشنهاد میشود؟
کتاب آثار و انعقاد قرارداد الکترونیک در حقوق ایران اثری از عاطفه تلخه، برای دانشجویان رشتههای علوم سیاسی و حقوق، داوطلبان آزمونهای حقوقی و آن دسته از افرادی که علاقه زیادی به کسب اطلاعات در زمینههای حقوقی و مایل به گسترش دادن اطلاعات عمومی در این زمینه هستند، پیشنهاد میشود.
بخشهایی از کتاب آثار و انعقاد الکترونیک در حقوق ایران
تجارتهای الکترونیکی به سرعت در حال توسعه و پیشرفت هستند. فناوری نوین، برنامههای رایانهای پیشرفته که موسوم به سیستمهای هوشمند رایانهای هستند را قادر به انعقاد قراردادهای الکترونیکی به طور مستقل و بدون دخالت هیچ انسان نموده است و باعث شده تا توجه بسیاری از حقوقدانان و تنظیمکنندگان کنوانسیونهای بینالمللی به این مهم جلب گردد.
عاطفه تلخه، نویسنده کتاب آثار و انعقاد قرارداد الکترونیک در حقوق ایران
عاطفه تلخه، نویسندهای در زمینه حقوقی است که آثار او به دلیل نگارش ساده و قابل فهم، در زمینه حقوقی بسیار معروف است. از آثار برجسته این نویسنده میتوان به کتاب آثار و انعقاد قرارداد الکترونیک در حقوق ایران اشاره داشت. علاقه مندان میتوانند برای دانلود این کتاب از همین صفحه اقدام به دانلود آن کنند.
سخن پایانی
کتاب آثار و انعقاد قرارداد الکترونیک در حقوق ایران به قلم عاطفه تلخه، درباره قوانین مربوط به تجارتهای الکترونیکی و معاملههای بازرگانی پرداخته است. یکی از ویژگیهای برجسته این کتاب قابل فهم بودن آن است که موجب محبوب بودن آن بین کتابهای حقوقی است. جهت دانلود این کتاب میتوانید از همین صفحه اقدام به دانلود آن کنید.