در این مقاله از سایت به معرفی تعدادی از پرفروشترین و بهترین کتاب های معمایی خواهیم پرداخت. کتابهای این ژانر از پرطرفدارترینها هستند و خواندن این قبیل کتابها برای بسیاری از مردم که به دنبال اکتشاف و رمزگشایی هستند، میتواند بسیار لذتبخش باشد.
ژانر معمایی
ژانر معمایی یا رازآلود از محبوبترین ژانرهای سینمایی و داستانی محسوب میشود که طرفداران زیادی دارد. بیشتر داستانهای این ژانر، به دنبال کشف رازی مخوف مانند جنایت، قتل، پیدا شدن فردی گمشده و … در پی آن است تا مخاطب ، داستان را تا انتها دنبال کند. این ژانر برای آن دسته از افرادی که به محک زدن ذهن خود علاقهدارند بسیار گزینه مناسبی محسوب میشود. عموم مخاطبان این ژانر، افرادی هستند که به دنبال کشف حقیقت با چاشنی وحشت هستند و از این طریق میل به کنجکاوی خود را ارضا میکنند.
معرفی بهترین کتاب های معمایی
راز داوینچی اثر دن براون: این کتاب یکی از بهترین کتاب های معمایی است که در سال 2003 منتشر شد و با استقبال بیسابقهای که از آن صورت گرفت، فیلمی به کارگردانی ران هاوارد و بازی تام هنکس نیز بر اساس داستان آن ساخته شد. این کتاب داستان فردی که استاد تاریخ و نمادشناسی تاریخ دانشگاه هاروارد است را روایت میکند. این فرد برای سخنرانی به فرانسه دعوت میشود. در همین حین، با موزهداری که در موزه لوور فرانسه مشغول به کار است آشنا میشود و قرارمیگذارند تا باری دیگر باهم ملاقات داشتهباشند. موزه دار به طرز مشکوکی به قتل میرسد و استاد دانشگاه، مضنون به قتل شناختهمیشود. این کتاب به روایت هنرمندانهی فرهنگ و تاریخ و تلفیق آن با داستانی خیالی میپردازد.
سکوت برهها اثر توماس هریس: این کتاب که ژانر روانشناسی و جنایی دارد، دومین بخش از داستان سهگانهای را روایت میکند. چیزی که باعث تمایز این داستان معمایی با سایر آثار این ژانر شده، نقش اصلی داستان است. راوی داستان، یک قاتل بسیار باهوش به نام دکتر لکتر است که از قربانیان خود تغذیه میکند. استارلینگ، مامور تازهکار اف بی ای، موظف است تا پرونده قتلی را به عهده گیرد و تنها کسی که قادر است به او در حل معماهای این پرونده کمک کند دکتر لکتر است. دکتر لکتر در ازای دادن اطلاعات به استارلینگ، از او برای فرار از زندان کمک میگیرد. این دو در طول داستان با یکدیگر ملاقات میکنند و هر بار اطلاعاتی این بین رد و بدل میشود. در نهایت استارلینگ موفق میشود تا آخرین قربانی را نجات دهد و قاتل را بکشد اما کمک کردن پی در پی او به دکتر لکتر موجب میشود تا لکتر بتواند از دست مامورین فرار کند و در شهر آزادانه تردد کند.
زنی در کابین شماره 10 اثر روث ور: اگر به تازگی قصد دارید خواندن کتابهای جنایی را آغاز کنید، این کتاب میتواند یکی از بهترین کتاب های معمایی برای شروع باشد. این کتاب داستان خبرنگاری را روایت میکند که عازم سفری مهم در راستای یک ماموریت کاری است. درست یک هفته قبل از سفر، فردی مرموز وارد خانه او میشود. دختر شبح آن فرد مرموز را میبیند ولی آن لحظه توانایی آن را ندارد تا از جای خود تکان بخورد. این فکر موجب میشود تا دختر کابوسهایی در این باره ببیند و زندگیاش از حالت معمولی خارج شود. حتی سفر دریایی او با کشتی تفریحی گرانقیمت و در جوار افراد مشهور و ثروتمند نیز مانع آن نمیشود که گذشته را فراموش کند. در همین حین اتفاقی عجیبتر رخ میدهد. دختر در پی کشف رازی مخوف در کشتی، خود را به دردسری بزرگ میاندازد.
سنگ، کاغذ، قیچی اثر آلیس فینی: آلیس فینی، نویسنده و روزنامه نگار بریتانیایی این اثر خود را در ژانر معمایی و با داستانی رمزآلود و دلهرهآور نوشته است. این کتاب داستان زوجی را روایت میکند که رابطهشان رو به سردی رفته است و برای احیای رابطه خود، تصمیم میگیرند به سفری بروند و شانسی دوباره به رابطهشان بدهند. بدون اینکه بدانند این سفر قرار است به عجیبترین سفرشان بدل شود و اسرار زیادی قرار است از زندگی مشترکشان برملا شود.
سخن پایانی
در این مطلب از سایت، به معرفی بهترین کتاب های معمایی پرداختیم که باید آنها را در لیست کتاب خود قرار دهید. همچنین به معرفی ژانر جنایی- معمایی نیز در این مطلب به طور مختصر اشاره کردیم.