یکی از کتابهای خوب در حوزه موفقیت و همچنین کتاب پرفروش مجله نیویورک تایمز، کتاب خودت را به فنا نده میباشد. تا انتهای مقاله با خلاصه کتاب ارزشمند خودت را به فنا نده با ما همراه باشید.
این کتاب در سال 2016 توسط گری جان بیشاپ نوشته و منتشر گردید. با مطالعه این کتاب یاد میگیرید که چگونه بهترین خود را ارائه کنید. کتاب خودت را به فنا نده شما را به تامل وا میدارد.
معرفی: خلاصه کتاب خودت را به فنا نده
در این کتاب به اهمیت اقدام کردن به جای تمرکز روی تغییر افکار یا احساسات تاکید شده است. مطالعه این کتاب برای افرادی که در قدم برداشتن برای هدفهای خود دچار کاهلی هستند، بسیار مفید میباشد.
اگر شما هم از آن دسته از افراد هستید که کارهای امروز خود را به فردا موکول کرده و برنامههای خود را به تعویق میاندازید، کتاب خودت را به فنا نده میتواند شما را از این کارها باز دارد.
خلاصه کتاب خودت را به فنا نده
در فصل اول نویسنده توضیح میدهد که خیلی از افراد بدلیل عدم تمایل برای برداشتن اولین قدم در هدف خود، متوقف میشوند. زیرا بعضی از احساسات مانند ترس یا فقدان مهارت ممکن است شما را در اولین قدم نگه داشته و شما را از رسیدن به اهداف ارزشمند باز دارد.
در فصل دوم مشخص میشود که تنها با اقدام کردن است که میتوانید به پیروزی برسید. همچنین ضمیر ناخودآگاه که مسئول 95 درصد کارهای روزانه شماست، نقش مهمی در پیروزیهای روزمره دارد.
در ادامه این کتاب با عدم اهمیت بر ادراکات آشنا میشوید. نویسنده به خوانندگان هشدار میدهد که زندگی خود را بر پایه ادراک برنامهریزی نکنند.
درنتیجه برای اینکه از ذهنیت منفی و نا امیدی جلوگیری کنید بهتر است به توصیههای نویسنده در فصل سوم کتاب خودت را به فنا نده توجه نمایید. زیرا نویسنده در این قسمت دو راهکار ارزشمند به خوانندگان ارائه میدهد:
- داشتن نگاه خوش بینانه
- تغییر دادن دیدگاه خود
بررسی: خلاصه کتاب خودت را به فنا نده
در حالی که تمایل انسان به ایمنی و قطعیت میباشد اما در طول زندگی با عدم اطمینان و قطعیت مواجه میشود. درنتیجه انسان بایستی اطلاعات بیشتری در رابطه با هر آنچه که اتفاق میافتد یا قرار است رخ دهد، کسب نماید.
نویسنده در این کتاب ضرورت خطر کردن و ریسک را یادآوری میکند. زیرا اگر انسان در طول تاریخ ریسک پذیر نبود هنوز هم در غار خود گیر کرده و مشغول همان زندگی ابتدایی بود. بنابراین ریسک پذیری به پیشرفت جوامع بشری کمک زیادی کرده است.
در فصل پنجم این کتاب به نکتهی مهمی اشاره شده است؛ شما افکار خود نیستید. در طول زندگی هر یک از ما شرطیشدگیها و الگوهای نادرستی بوجود آمده که به تصمیمات ما جهت میدهد. برای جلوگیری از این پدیده لازم است تا به روند افکار و نشخوارهای ذهنی خود آگاه باشیم و همچنین از انجام الگوهای تکراری بپرهیزیم.
تمامی انسانها به نشخوار افکار منفی مشغول هستند و این افکار بر روی عملکرد و تصمیمگیریهای فرد تاثیر میگذارد. آگاهی از این موضوع میتواند تا حد زیادی انسان را از چرخههای تکراری و رنجآور زندگی خلاص کند.
مصمم بودن
نکتهی دیگری که در کتاب خودت را به فنا نده توصیه شده است، مصمم بودن در طول رسیدن به اهداف میباشد.
نباید اجازه دهید تا اشتباهات، شما را در طول مسیر زندگی دلسرد نمایند. شما میتوانید از شکستهای خود درس گرفته و آنها را به سکوی پرش تبدیل کنید. زیرا همواره ممکن است در طول زندگی اتفاقات غیر منتظرهای رخ داده و خیلی چیزها طبق برنامه پیش نرود.
شاید نتوانیم اتفاقات را کنترل کنیم اما نحوه برخورد با آنها مهارت مهمی است که باید در طول زندگی کسب کنیم.
بهتر است همیشه انتظار شرایط غیر منتظره را داشته باشید و در صورت رخ دادن، آنها را پذیرفته و با قدرت به مسیر خود ادامه دهید. این ادامه دادن سبب میشود تا در دام نا امیدی گرفتار نشوید.
به یاد داشته باشید که تمام کردن سفرتان از تحقق اهداف مهمتر است. بنابراین در هر مرحله از مسیر لذت ببرید و رشد کنید.
سخن آخر
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با خلاصه کتاب خودت را به فنا نده آشنا نماییم. برای دانلود کتاب خودت را به فنا نده بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.