پـشـتـیـبانی تلفنی

09373494918

نقد کتاب پاستیل‌ های بنفش

معرفی کتاب پاستیل‌های بنفش

در دنیای امروز خواندن کتاب از اهمیت بیشتری برخوردار شده و در هر سنی مطالعه کتاب توصیه می‌شود. علاوه بر آن مهم است که افراد در هر سنی کتاب‌های مناسب خود را تهیه و مطالعه نمایند. اما بعضی از کتاب‌ها بدلیل جذابیت ویژه‌ای که دارند برای انواع سنین مناسب می‌باشند. کتاب پاستیل ‌های بنفش نوشته کاترین اپلگیت نیز یکی از این کتاب‌ها‌ست. در این مقاله قصد داریم به نقد کتاب پاستیل های بنفش بپردازیم.

بررسی و نقد کتاب پاستیل های بنفش

اولین ویژگی که افراد زیادی را به سمت این کتاب جذب می‌نماید، عنوان جذاب آن است. پیام این کتاب در رابطه با پذیرش شرایط موجود و چگونگی دست و پنجه نرم کردن با مشکلات می‌باشد.

نحوه برخورد و جهان بینی هر شخصی در برخورد با مسائل می‌تواند سبب آرامش و پیشرفت یا باعث ناراحتی و تنش بیشتر شود. بنابراین انسان در مواجه با مشکلات از قدرت اختیار برخوردار است که بین ترس و ایمان یکی را انتخاب نماید. انتخاب هر کدام از این دو در تصمیم گیری‌های شخص اثر گذاشته و می‌تواند سرنوشت وی را تغییر دهد.

داستان کتاب پاستیل های بنفش

لازم است تا در نقد کتاب پاستیل های بنفش، اشاره‌ای به داستان اصلی این کتاب نماییم. شخصیت اصلی داستان جکسون است که پدر او به بیماری ام اس مبتلا شده و به همین دلیل کل خانواده با شرایط سختی مواجه می‌شوند، تا جایی که حتی روزهایی غذایی برای خوردن ندارند.

زندگی و شرایط سخت این خانواده به جایی می‌رسد که به دلیل عدم پرداخت اجاره‌ی خانه مجبور به زندگی در یک ون می‌شوند. از طرفی پدر و مادر جکسون به این دلیل که نمی‌خواهند فرزندشان را وارد مشکلات کنند، چیزی به او نمی‌گویند و واقعیت‌ها را از وی مخفی می‌نمایند. همین موضوع باعث می‌شود که جکسون تصمیم به فرار از خانه بگیرد. البته قبل از اقدام او خوشبختانه خانواده متوجه این تصمیم می‌شوند.

جکسون کم کم یک دوست خیالی به اسم کرنشا پیدا می‌کند. این دوست مهربان گربه‌ای بزرگ و دوست داشتنی است که مانند جکسون به پاستیل‌ های بنفش علاقه دارد.

هدف نویسنده: نقد کتاب پاستیل های بنفش

نویسنده در این کتاب تلاش کرده تا به خواننده این مفهوم را برساند، که در مواقع فراز و نشیب‌های زندگی این ما هستیم که می توانیم مسیر ناامیدی را انتخاب کنیم یا راه امیدواری و خوش بینی را در پیش گیریم. با پذیرش شرایط موجود می‌توان آن را تغییر داد. زیرا اگر بدبینی را انتخاب کنیم راه‌های تغییر هم برای ما بسته می‌شوند و قادر به دیدن فرصت‌های پیش روی خود نمی‌باشیم.

هدف دیگری که نویسنده سعی کرده در کتاب پاستیل های بنفش عنوان نماید، اشاره به اهمیت زیاد دوستان است. زیرا این خانواده با خیال پردازی‌هایی که جکسون دارد به خوبی این دوران سخت را پشت سر می‌گذارند.

کتاب پاستیل های بنفش

داستانی از زبان کودکان

نکته‌ی جالب دیگری که در این کتاب وجود دارد، قصه‌گویی از زبان کودک این داستان می‌باشد. بطوری که حتی در ترجمه‌ی این کتاب از اصطلاحات کودکانه استفاده شده است.

این داستان از 52 بخش کوتاه تشکیل شده که سبب می‌شود حتی مخاطبان بزرگسال نیز به خواندنش علاقمند گردند. تنوع زیاد داستان باعث شده تا مخاطب بیشتر در حال و هوای ماجرا قرار بگیرد.

نویسنده این کتاب شناخت خوبی از کودک و نوجوان داشته و برای نوشتن این کتاب گویی خودش را جای آنها گذاشته است. علاوه بر آن استفاده از تکنیک راوی و اینکه خود کودک اول شخص داستان، قصه‌اش را برای ما تعریف می‌کند از جذابیت‌های دیگر این کتاب می‌باشد.

دوستان خیالی در کتاب پاستیل های بنفش

روانشناسان حوزه کودک نقطه شکل‌گیری قوه تخیل کودک و ظهور دوستان خیالی را در سه سالگی آنها می‌دانند. این دوستان خیالی بنا بر مشاهدات و تصورات کودک، می‌توانند حیوان، آدم و یا نشات‌گرفته از کارتون‌ها بوجود بیایند.

در مواقع فشار و سختی، حضور این دوستان خیالی می‌تواند سبب کاهش تنش و اضطراب در کودکان شود. داشتن دوست به رشد اجتماعی کودکان کمک نموده و سبب می‌شود تا وی مسائل را از نگاه دیگران ببیند.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی و نقد کتاب پاستیل های بنفش پرداختیم. این کتاب می‌تواند هدیه جذابی برای هر فردی به خصوص برای کودکان باشد. شما می‌توانید با کلیک بر روی لینک مربوطه نسبت به خرید کتاب پاستیل های بنفش از سایت افکار مثبت اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search