معرفی کتاب قصه های پندآموز پروین اعتصامی

کتاب قصه های پندآموز پروین اعتصامی با قلمی جادویی و داستانهایی ژرف شما را به دنیایی از آموزههای ارزشمند و انسانی میبرد. در حقیقت دیوان اشعار پروین اعتصامی گنجینهای ارزشمند از حکمت، اندیشه و زیباییهای زبان فارسی میباشد. همانطور که میدانید پروین اعتصامی شاعری است با قریحه و استعداد که اشعاری بس نغز و نیکو سروده و از نوادر روزگار محسوب میگردد. پروین در اشعار خود از زبان همه چیز سخن میگوید، گاهی از زبان پروندگان و حیوانات و گاهی از زبان انسانها. در این مقاله قصد داریم به معرفی کتاب قصه های پندآموز پروین اعتصامی بپردازیم، لطفا تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
معرفی کتاب قصه های پندآموز پروین اعتصامی
در سراسر تاریخ ادبیات، از بین شاعران مرد، کم هستند زنانی که به سرودن روی آورده باشند. به منظور این رخداد میتوان دلایل اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و … را بیان نمود که در این سطور مجالی برای بازگویی آنها نیست. البته در میان زنان کمی که به شعرسرایی پرداختهاند، پروین اعتصامی بیشتر از سایر شاعران میدرخشد. وی که به زعم ادیبان، در لفظ و زبان شاعری به شاعران کهن سبک خراسانی مخصوصا ناصر خسرو نزدیک شده؛ تلاش کرده تا مفاهیم جدیدی را وارد دنیای شعر نماید. مضامینی که حاصل ورود به دورهی مدرنیته هستند و همانند آنها را تا پیش از مشروطه مشاهده نمیکنیم. اگر فرزند نوجواتی دارید که قصد دارید از سنین پایین با آثار ادبی فاخر انس بگیرد، تهیهی این کتاب گویا، فرصتی فوقالعاده خواهد بود. در واقع چارهجویی در مواقع بحرانی، عاقبتاندیشی و بررسی کل جوانب یک کار، توجه به مستمندان، شکرگزاری و قدردان بود نسبت به خداوند، همینطور هزاران نکته ارزشمند این چنینی در این کتاب ارائه شده که برای نوجوانان بسیار سرگرمکننده و جذاب هستند.
کتاب قصه های پندآموز پروین اعتصامی برای چه افرادی مناسب است؟
نوجوانانی که به داستانهای آموزندهی ادبیات فارسی به خصوص ادبیات تعلیمی علاقهمند میباشند و قصد دارند با سرودههای پروین اعتصامی بیشتر آشنا شوند، مطالعه این کتاب را به آنها پیشنهاد خواهیم کرد تا از خواندن این کتاب نهایت لذت را ببرند.
پروین اعتصامی؛ نویسنده کتاب قصههای پندآموز
رخشنده اعتصامی با نام هنری پروین اعتصامی در 25 اسفند 1285 متولد شد. او معروفترین بانوی شاعر ایرانی و فرزند یوسف اعتصامی بود. همچنین اشعار وی اغلب در قالب قطعه و به صورت مناظره سروده شدهاند و به مضامینی نظیر عشقريال حمایت از مظلومان و محرومان، اخلاق، حقوق زنان و بیداد ستمگران پرداختهاند. اگر چه پروین اعتصامی از شاعران معاصر بود؛ اما به راه سرایندگان کهن ایرانی رفت و گفته میشود از نظر لفظ و معنا، غالبا پیرو ناصر خسرو بوده است. البته از این شاعر معروف دیوان اشعاری به جا مانده که هم حکمتآموز بوده و هم سرشار از احساسات عمیق انسانی است.
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی کتاب قصه های پندآموز پروین اعتصامی پرداختیم. از شما عزیزان تشکر میکنیم تا انتهای این مطلب همراه ما بودید. برای دانلود این کتاب و همینطور سایر کتابها میتوانید از طریق همین سایت اقدام نمایید.