پـشـتـیـبانی تلفنی

09150057349

معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی

معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی

حمل و نقل دریایی پس از انقلاب صنعتی و پیشرفت تکنولوژی، به صورتی جدید و پیشرفته تبدیل شد؛ تا جایی که این روزها در حدود 80 درصد حمل و نقل بین المللی به واسطه آب‌های آزاد انجام می‌شود. حمل و نقل دریایی امروزه نقش بسیار مهمی را در اقتصاد جهانی بر عهده دارد و یکی از راهکارهای هر دولتی برای توسعه روابط تجاری بین المللی، سیستم حمل و نقل دریایی محسوب می‌شود. با این بیانات قرار است در این مطلب به معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی عنایت اله بامری نیا بپردازیم. برای شناخت بیشتر این کتاب کاربردی، با افکار مثبت همراه باشید.

نقش حمل و نقل دریای در توسعه تجارت بین الملل چیست؟

حمل و نقل دریایی با اختصاص دادن بیشترین سهم تجارت بین المللی به خود به لحاظ ویژگی‌های خاصی که دارد، نقش بسیار مهم و اساسی در اقتصاد ملی کشورهای صاحب دریا و مرز آبی و همچنین کشور ما دارد. بررسی‌ها و نتایج نشان از این دارد که کشورهایی که بنادر خودشان را به روز نموده‌اند و همگام با پیشرفت تکنولوژی حرکت کرده‌اند، به بنادری با سطح بالا در منطقه و یا سطح جهان تبدیل شده‌اند. از طرفی این بنادر جزو پرترافیک‌ترین بنادر هم محسوب می‌شوند.

معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی

در معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی می‌توان گفت که بررسی و کنکاش عوامل تاثیر گذار در موقیت خطوط کشتیرانی شناخت شده در سطح بین المللی نشان از این دارد که مدیران آن کشور از اقتصاد جهانی و بهره گیری از پتانسیل شناخت خوبی دارند.

معرفی کتاب

ارائه خدمات کارآمد در حمل و نقل دریایی از عوامل ضروری و موثر در انجام تجارت موفق بین المللی می‌باشد. کنکاش و بررسی روند پروسه توسعه تجارت نشان از توسعه همزمان چنین حمل و نقلی است، قطعا حمل و نقل کارآمد سبب افزایش تجارت بین المللی می‌شود. عوامل موثر بر چنین حمل و نقلی تاثیر گذار از مقررات و ضوابط حاکم حمل و نقل و همینطور حاکم بر خدمات جانبی که به نوعی بر هزینه‌های حمل و نقل موثر هستند، می‌باشد. بنابراین حمل و نقل دریایی عامل اصلی توسعه تجارت بین المللی محسوب می‌شود.

در معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی، عنایت اله بامری نیا بیان کرده که تولید، تجارت و حمل و نقل، مقوله‌هایی جدا از یکدیگر نیستند که به شکل جداگانه بررسی شوند؛ بلکه این سه عامل باید در یک سیستم واحد مورد کنکاش قرار بگیرند. نویسنده از ارائه این مطلب هدف دارد که چالش‌های سر راه حمل و نقل دریایی بین المللی و توسعه تجارت در جهان و ایران را بررسی نماید.

قانون‌های مطلوب ملی کشورها در زمینه حمل و نقل دریایی نشان انسجام و همبستگی کشور مورد نظر در بین دست اندرکاران حمل و نقل و دیدگاه اقتصادی و بهره برداری از ظرفیت‌های موجود می‌باشد. چالش‌هایی در حمل و نقل دریای ایران وجود دارد که با تشریح این چالش‌ها، در می‌یابیم که ناوگان کشتیرانی ایران از توانمندی‌هایی ویژه‌ای برخوردار است و می‌توان با مدیریت کارآمد و برنامه ریزی درست در بعدهای مختلف نظیر مسایل حقوق و قانونی، گمرک و تعرفه و بیمه و با عنایت به موضوع توسعه تجارت پایدار در خاورمیانه به یک قطب تبدیل شد.

قسمتی از کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی

عنایت اله بامری نیا در این اثر خود بیان داشته است که با منتقل نمودن مالکیت کالا و خدمات از یک فرد به فرد دیگر در فضایی به نام بازار، تجارت به وجود می‌آید. حال زمانی که این انتقال مالکیت و خدمات به فرا سوی مرزهای یک کشور منتقل شود، یعنی توسعه و پیشرفت در بخش ملی و بین المللی رخ داده است.

در ادامه معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی در بخشی از این کتاب می‌‌خوانیم که از منظر اقتصادی سهولت در جا به جایی کالاها و خدمات از راه حذف یا کم کردن موانع مصنوعی صرفا منجر به برابری قیمت محصولات در بین کشورهای مختلف خواهد شد.

کلام آخر

در این مطلب به معرفی کتاب توسعه تجارت بین المللی به واسطه حمل و نقل دریایی عنایت اله عامری نیا پرداختیم. کتابی که در دسته بندی تجارت و بازرگانی، حقوق تجارت و حقوق بین الملل قرار دارد. با بررسی این کتاب دریافتیم که حمل و نقل دریایی نقش بسیار مهم و اساسی در اقتصاد و تجارت بین المللی کشورهای دارای مزر آبی و صاحب دریا دارد و در ایران هم اگر برنامه ریزی درستی در ابعادی که در این مطلب بیان شد، صورت گیرد، ایران می‌تواند به قطبی در منطقه خاورمیانه تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search