پـشـتـیـبانی تلفنی

09373494918

( در هیچ کجا نوشته نشده که کتاب ها باید روی درختان مرده چاپ شوند این مطلب برای کسانی است که کتاب فیزیکی دوست دارند )

توضیحات

تولید کردن نرم افزارهای رایانه‌ای به مانند آثار فکری دیگری که در جامعه وجود دارند، جدا از اینکه می‌تواند از سوی حقوق مالکیت فکری حمایت شود؛ بلکه می‌تواند توسط تاسیسات دیگر و نهادهای حقوقی نیز مورد حمایت قرار گیرند. نرم افزارهای تولید شده می‌توانند مشمول حمایت‌های مختلفی مانند مالکیت ادبی و هنری( حق مولف یا کپی رایت)، حق اختراع، اسرار تجاری و حقوق رقابت قرار گیرند. به همین دلیل در این مطلب ما قرار است شما را با کتاب حمایت های حقوقی از ثبت و تولید نرم افزار در ایران محسن احمدی براتی آشنا کنیم تا اگر تولید کننده نرم افزار هستید، از حمایت‌های حقوقی این اثر خود آگاه شوید.

شناخت بیشتر کتاب حمایت های حقوقی از ثبت و تولید نرم افزار در ایران

محسن احمدی براتی در کتاب حمایت های حقوقی از ثبت و تولید نرم افزار در ایران، حقوق و قوانین مربوط به نرم افزارهای رایانه‌ای و سیتمی را مورد بررسی قرار داده است و سعی کرده با استناد به قواعد حقوق داخلی، حقوق خارجی و همینطور مقررات و قوانین بین المللی، حمایت‌هایی مانند حق اختراع، حق مالکیت ادبی و هنری و… را که از حقوق یک تولید کننده نرم افزار رایانه‌ است را مورد کنکاش علمی قرار دهد.

در این کتاب آمده است که با توجه به فرآیند تولید نرم افزار در ایران و هزینه‌های گزافی که برای تولید یک نرم افزار باید صرف شود، حمایت حقوقی و قانونی از حقوق تولید کنندگان نرم افزارهای رایانه‌ای لازم است و این یک اصل مهم و اساسی در همه نظام‌های حقوقی جهان محسوب می‌شود. تردیدهایی که در مورد این قضیه وجود دارد، بیشتر معطوف به حمایت کردن یا نکردن نرم افزارهای خارجی در حوزه ملی می‌باشد. در غیر این صورت در خصوص حمایت قانونی از پدید آورنده نرم افزار رایانه‌ای هیچ تردیدی نیست.

محسن احمدی براتی در کتاب حمایت های حقوقی از ثبت و تولید نرم افزار در ایران اشاره کرده که در ایران تا قبل از تصویب قانون حمایت از تولید نرم افزار رایانه‌ای، نرم افزار با توجه بند 11 ماده 2 قانون حمایت حقوق مولفان و هنرمندان، اثری فنی است که جنبه اختراع و هوشمندی داشته باشد. بندی که از آن نام بردیم یکی از بندهای مبهم است که برخی از استادان آن را زاید می‌دانند و بیان کرده‌اند که اگر اثر فنی جنبه هنری یا ادبی نداشته باشد، در این صورت در داخل قلمرو حقوق مولفان و هنرمندان محسوب نمی‌شود و قوانین و مقررات دیگری باید برای آن وضع گردد.

خوشبختانه در ایران تولید نرم افزار با گسترش و سرعت بسیار خوبی همراه است و نیاز دارد تا حمایت قانونی از آن صورت گیرد تا نشر و تولید شود. محسن احمدی براتی در این کتاب خود به همین موضوع پرداخته و به قوانین و مقرراتی که در زمینه حمایت از تولید و ثبت نرم افزار در کشورمان وجود دارد، اشاره کرده است. وی همچنین در این اثر خود، چالش‌هایی که بر سر راه تولید کنندگان نرم افزار برای ثبت و تولید آثار نرم افزاریشان وجود دارد را برشمرده و با یک نگاه قانونی به مسایلی اشاره کرده است که به کمک آن‌ها می‌شود از تولیدات نرم افزاری در کشور حمایت کرد.

در این کتاب آمده است که با توجه به شرایط این روزهای جهان و اینکه فناوری اطلاعات به عنوان یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین زیر ساخت‌های توسعه و پیشرفت در هر کشوری در جهان است و پیشرفت فناوری اطلاعات در کشورهای در حال توسعه، شکاف دیجیتال میان این کشورها و کشورهای پیشرفته جهان را زیادتر خواهد کرد، توجه به این قضیه نیاز به شناسایی مفاهیم نوین فناوری اطلاعات را آشکار می‌نماید.

تهیه کتاب از سایت افکار مثبت

اگر شما جزو افرادی هستید که به سرسبزی زمین و درختان علاقه خاصی دارید و دوست دارید هر روز شاهد سرسبزتر شدن کشور و جهان باشد، پیشنهاد ما در افکار مثبت به شما این است که از کتاب‌های ما برای خواندن و افزودن اطلاعات خود استفاده کنید تا شاهد قطع شدن درختی نباشیم. برای تهیه کتاب حمایت های حقوقی از ثبت و تولید نرم افزار در ایران محسن احمدی براتی می‌توانید از طریق همین صفحه از سایت افکار مثبت که در آن قرار دارید، آن را برای خود سفارش دهید. فقط کافی است که روی گزینه افزودن به سبد خرید کلیک کنید و از خواندن این کتاب لذت ببرید.

حمل و نقل
نظرات (0)
0 بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاک‌کردن فیلترها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب حمایت های حقوقی از ثبت و تولید نرم افزار در ایران”
استعلام محصول

استعلام محصول

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search