بانک جهانی و صندوق بین المللی پول از موسسات بین المللی و چند ملیتی شمرده میشوند که وظیفه دارند تا تا به توسعه اقتصادی کشورهای جهان کمک نمایند. این کار را در بعضی مواقع با دادن وام و در برخی از موارد با معرفی سرمایه گذار و راههای مختلفی انجام میدهند تا کشورهایی که عضو هستند با بحران و مشکلات اقتصادی روبرو نشوند. نقش این نهادها و سایر سازمانهای بین المللی در توسعه دادن سرمایه گذاری خارجی، موضوعی است که اگر به آن علاقهمند هستید، در کتاب توسعه سرمایه گذاری خارجی امیر علی جعفرنژاد به خوبی به این موضوعات اشاره شده است. با ما تا پایان معرفی این کتاب همراه باشید.
درباره کتاب توسعه سرمایه گذاری خارجی
یک مولفه رشد اقتصادی هر کشوری، سرمایه گذاری خارجی آن کشور محسوب میشود. زمانی که سازمان یا فردی در یک کشور دیگر سرمایه گذاری مینماید، اینگونه سبب ورود پول قوی و ارز شده و موجبات رونق اقتصاد آن کشور را فراهم مینماید. امیر علی جعفرنژاد در کتاب توسعه سرمایه گذاری خارجی خود با نشان دادن مثالهایی از کشورها و بانکهایی که با موسسات بین المللی پول همکاری داشتهاند، به خواننده کتاب خود کمک میکند تا با نقش این موسسات در سرمایه گذاری خارجی و توسعه اقتصادی بیشتر آشنا شود.
همانطور که بیان شد، جعفرنژاد در این کتاب موضوعات مهمی نظیر نقش صندوق بین المللی پول، نقش بانک جهانی در توسعه دادن حقوق سرمایه گذاری خارجی، راههای افزایش مشارکت کشورها با هم، وظایف و اهداف سازمانی جهانی و… را بررسی کرده است. با توجه به عناوینی که مطرح شد، اگر در این زمینه سوالاتی در ذهن شماست، کتاب توسعه سرمایه گذاری خارجی میتواند جابگوی سوالات شما باشد و در مورد موضوع سرمایه گذاری خارجی به دانش شما بیافزاید.
در این کتاب آمده است که یکی از عوامل مهم در توسعه اقتصادی هر کشوری در جهان، سرمایه گذاری خارجی آن کشور محسوب میشود. در این راه رفتار کشور میزبان در جذب کردن سرمایه گذاری خارجی برای کشورش، نقش اساسی و پراهمیتی دارد. نگاه کشورهایی که وارد کننده سرمایه هستند، به ویژه کشورهای توسعه یافته، در این خصوص همیشه یکسان نبوده و با فراز و نشیبهایی همراه بوده است. این کشورها در آغاز با دیگاه کشورهای توسعه یافته مخالفت کردند، اما این روزها برای جذب سرمایه گذاری خارجی بیشتر، سعی کردهاند حداقل در عمل هم شده تا حدی در جهت تامین دیدگاه و نظرات کشورهای صادر کننده سرمایه پیش بروند. اما هنوز برای رفتار با سرمایه گذار خارجی، مقررات یکسانی در سطح بین المللی دیده نمیشود. همه اقتصادانان سراسر جهان، سرمایه را به عنوان نیروی محرک رشد و توسعه و گسترش اقتصادی جوامع مخالف میدانند و تمام الگوهای توسعه اقتصادی را بر اساس همین اندیشه طراحی میکنند.
یکی از مهمترین عوامل رسیدن به پیشرفت اقتصادی هر جامعی، استفاده کردن از سرمایه گذاری داخلی و خارجی به کمک به کار گیری مطلوب منابع تولید است. بنابراین در مییابیم که تامین مالی برای تشکیل سرمایه داخلی از روشهای گوناگونی مانند استفاده از پس انداز داخلی، بدهی خارجی و جذب سرمایه خارجی ممکن است.
در ادامه کتاب توسعه سرمایه گذاری خارجی به این مطلب میرسیم که در کنار این رشد با سرعت، سرمایه گذاری خارجی و عوامل اصلی این سرمایه گذاری یعنی همان شرکتهای چند ملیتی، بر اقتصاد کشورهای توسعه یافته و در حال توسه تاثیر زیادی دارند. همچنین از طرفی، با ورود کردن سرمایه خارجی، درگیریهای آنها در اقتصاد داخلی و حتی کارهای سیاسی کشور میزبان امری است که اجتناب از آن ممکن نیست.
تهیه و دانلود انواع کتابهای حقوقی از سایت افکار مثبت
موسسات بین المللی و بانک جهانی نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشورهای جهان دارند و میتوانند به طرق مختلفی به توسعه و گسترش اقتصاد کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه کمک نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه امیر علی جعفرنژاد در کتاب توسعه سرمایه گذاری خارجی خود این مبحث را به خوبی مورد مطالعه و بررسی قرار داده است تا خواننده به دانش کافی در این زمینه دست یابد. برای تهیه این کتاب میتوانید همین حالا از طریق همین صفحه از سایت افکار مثبت آن را برای خود سفارش دهید. تنها کاری که لازم است انجام دهید، این است که روی گزینه افزودن به سبد خرید کلیک کنید.
نقد و بررسیها
پاککردن فیلترهاهنوز بررسیای ثبت نشده است.