پـشـتـیـبانی تلفنی

09150057349

( در هیچ کجا نوشته نشده که کتاب ها باید روی درختان مرده چاپ شوند این مطلب برای کسانی است که کتاب فیزیکی دوست دارند )

توضیحات

اگر شما به دنبال کتابی در مورد موضوع داوری و ابطال رای داور هستید، کتاب ابطال و نقض رای داور به قلم مریم عیسوی در جهات مختلفی به بررسی ابطال رای داور و آثار آن، تعریف و معرفی مفهوم ابطال و بطلان و در نهایت جهات ابطال و قواعد آن پرداخته است. برای آشنایی با این کتاب و تهیه آن با ما در افکار مثبت تا پایان این مطلب همراه باشید.

آشنایی با تعریف حقوقی داوری

در حقیقت داور به معنای برطرف کردن اختلاف در بین مدعیان در خارج از دادگاه است و شخص یا اشخاصی حقیقی برای این کار انتخاب می‌شوند تا در صورت بروز اختلاف نظرات خود را اعلام دارند. تعریف داوری به روایت دیگر حل و فصل کردن خصومت بین دیگران توسط افراد غیر قاضی و رعایت نکردن و به جا نیاوردن تشریفات رسمی رسیدگی دعاوی داوری اطلاق می‌شود. بنابراین داوری یعنی خصومت بین افراد به وسیله اشخاص حقیقی بدون نیاز به قاضی و دادگاه حل و فصل شود.

کتاب ابطال و نقض رای داور

رای داوری چیست؟

رای داور، دقیقا به مانند حکم دادگاه، به عنوان دلیل امر خاتم دهنده و یک سند معتبر و لازم الاجرا مورد استناد برای افراد می‌تواند واقع شود. برای قطعی بودن و یکنواختی اجرای آراء داوری نکته بسیار مهمی به شمار می‌رود. در واقع می‌توان گفت رای داور قابلیت تجدید نظر را نداشته و در مقابل برخوردار از قدرت اجرایی است. حال اگر به دنبال راهی برای ابطال رای داوری هستید، کتاب ابطال و نقض رای داور مریم عیسوی گزینه مناسبی برای مطالعه است.

نحوه ابطال رای داور چگونه است؟

در برخی از قرار دادهای ملکی به مانند مشارکت در ساخت و … شخص یا اشخاصی را به عنوان داور در بین طرفین قرار داد برای بروز مشکل و اختلاف نظر بین طرفین در نظر می‌گیرند تا بتواند در صورت بروز اختلاف داوری کرده و نظر خود را اعلام کند. رای این داور به مانند رای دادگاه لازم الاجرا بوده؛ اما قابلیت تجدید نظر خواهی در مراجع بالاتر را ندارد. زمانی رای این داور باطل می‌شود که دادگاه رای به ابطال داوری صادرکند.

اشارهای به بخشی از کتاب ابطال و نقض رای داور

در زمینه توان اثباتی رای داور باید گفت که رای داور با استناد به ماده 1287 قانون مدنی نمی‌تواند از اسناد رسمی کشورمان به حساب آید. بر این اساس می‌توان گفت که ادعای انکار و تردید نسبت به آن وجود دارد. البته باید بیان نمود که بیشتر حقوقدانان برا این مساله اتفاق نظر داشته و اما عده‌ای هم داوران را جزو مقامات رسمی شمرده و به همین منظور آرای آنان را در عداد اسناد رسمی به حساب می‌آورند. همچنین در بخشی دیگر از کتاب ابطال و نقض رای داور مریم عیسوی اشاره کرده که بر اساس ماده 488 قانون آیین دادرسی مدنی رای داور به تنهایی توان اجرایی نداشته؛ اما اگر محکوم علیه رای داور آن را به اختیار خودش اجرایی نکند، محکوم له این امکان را دارد که از دادگاه درخواست اجرای آن را کند. در این زمان دادگاه درخواست را بررسی کرده و عندالاقتضاء دستور اجرایی شدن آن را صادر می نماید. بنابراین همانطور که بیان شد رای داور به خودی خود توان اجرایی نداشته؛ بلکه به دستور دادگاه قدرت اجرایی می‌یابد.

فهرست مطالب کتاب ابطال و نقض رای داور

پیشگفتار

فصل اول: کلیات

فصل دوم: ابطال رای داوری، جهات و اثرات آن

منابع و ماخذ

تهیه و دانلود کتاب ابطال و نقض رای داور

اگر علاقه‌مند به مباحث داوری و ابطال رای داوری هستید، یا قصد دارید در یک مشارکت ملکی از داور استفاده نمایید و نیاز دارید در این مورد اطلاعات کسب کنید تا در صورت بروز مشکل و اختلاف با تمامی مفهوم رای داوری و نقض و ابطال رای داور، تعریف مفهوم ابطال و بطلان و در نهایت جهات ابطال و قواعد آن آشنا باشید، ما در افکار مثبت به شما خواندن کتاب ابطال و نقض رای داور از مریم عیسوی را پیشنهاد می‌کنیم. شما برای تهیه این کتاب مفید می‌توانید از طریق همین صفحه سایت افکار مثبت اقدام کرده و این محصول را با افزودن به سبد خرید برای خود سفارش دهید.

نظرات (0)
0 بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاک‌کردن فیلترها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب ابطال و نقض رای داور”
استعلام محصول

استعلام محصول

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search