در این کتاب به مسئله تحقیق و ضرورت انجام تحقیق و تعیین فرضیات تحقیق پرداخته میشود که از دو قسمت فرضیه اهم و اخص تشکیل شدهاند. کتاب راهکارهای مبارزه با جرائم اداری و فساد اقتصادی در سازمانهای دولتی به قلم علیرضا رضائی سیابیدی است که موضوع فساد اداری را مطرح میکند و به خوبی به این جرائم میپردازد. در صورتی که قصد تحقیق در رابطه با جرائم اداری و فساد سازمانهای دولتی را دارید، میتوانید این کتاب را مطالعه فرمایید. همچنین برای دسترسی و دانلود این کتاب میتوانید از همین صفحه اقدام کنید.
درباره کتاب راهکارهای مبارزه با جرائم اداری و فساد اقتصادی در سازمانهای دولتی
یکی از مشکلات بزرگی که در نظام اداری وجود دارد، فساد اداری است. این پدیده همزاد دولت بوده و هنگامی که فعالیتهای بشر به صورت سازمانی درآمدند، این معضل نیز در نتیجه تعاملات درونی پدید آمد.
شناسایی علل فساد در ادارات و بررسی راهکارهایی که از این پدیده جلوگیری میکند، باعث میشود تا جامعه به صورت سالم رشد کرده و از وقوع ناهنجاری در آن جلوگیری شود.
در کتاب راهکارهای مبارزه با جرائم اداری و فساد اقتصادی در سازمانهای دولتی آمده است که هدف اصلی این پژوهش، رسیدن به راه حلهایی است که بتوان توسط آنها با فساد اداری مقابله کرد. همچنین در این بحث دیدگاه کارکنان امور اقتصادی نیز مورد بررسی قرار میگیرد. تحقیق کاربردی و نحوه گردآوری دادهها در این روش تحقیق اهمیت بسیاری دارد و باید از نوع توصیفی باشد.
در تحقیق انجام شده برای جمعآوری دادهها از پرسشنامه استاندارد و مطالعات کتابخانهای استاندارد که دارای 26 سوال است، استفاده شده است و این مطالعه بر روی 130 نفر از کارکنان دارایی و کارکنان اداره امور اقتصاد صورت گرفته است.
نتایجی که از فرضیههای تحقیق بدست آمده، نشان میدهد که ترتیب متغیرهای بهرهگیری و تنبیه کارکنان، خصوصی سازی، شفاف سازی و حمایت از رسانههای گروهی منجر به کاهش فساد اداری میشود.
در قسمتی از کتاب میخوانیم:
برای آنکه بازرسان به صورت مداوم به درون و برون سازمان دسترسی داشته باشند، نیاز به حسابرسی منسجم و به کار بستن نظامهای بودجهبندی است. از این رو نظامهای هماهنگ باید تمامی قسمتهای اداری و شهری و نقل و انتقالات را در تمامی سطوح تحت پوشش بگیرند. بر این اساس سیاستهای عمومی بایستی با توجه به بودجههای اجرایی طراحی شود و برای تجاوز از نرخهای تعیین شده نیز سازوکار تنبیهی در نظر گرفته شود.
مصرف دلخواهانه در سطوح محلی در رابطه با اعتبارات کشارکتی و همینطور واگذاری این اعتبارات از حکومت مرکزی با هیچ معیار مشخصی با عملکردهای حامی پروری همراه میباشد و این موضوع میتواند منجر به فساد گردد.
پنهانکاری ناشی از عدم وجود قواعد راهنما در تخصیص بودجه میشود که در امر بودجه بیشترین اختلاف را به وجود میآورد. در سطوح ملی نیز حکومتها باید در راستای تقویت ضمانت اجرایی قوانین مبادرت نمایند و بودجه بندی درستی را ارائه دهند. از این رو باید برای تصمیمگیریهای مدیریتی، معیارهای یکپارچهای در تخصیص منابع بودجه در نظر گرفته شود.
مطالعه این کتاب به چه افرادی توصیه میشود؟
این کتاب در رابطه با ضرورت تحقیق در ارتباط با فساد اداری میباشد و مطالعه آن به افرادی توصیه میشوند که میخواهند در زمینه فساد اقتصادی تحقیق کنند و نقش مثبتی را در جلوگیری از این پدیده داشته باشند. مطالعه این کتاب اطلاعات شما را در زمینه مسائل حقوقی افزایش میدهد و تاثیر مطلوبی در جامعه میگذارد.
فهرست مطالب کتاب راهکارهای مبارزه با جرائم اداری و فساد اقتصادی در سازمانهای دولتی
فصل اول: کلیات
فصل دوم: ادبیات و پیشینه پژوهش
فصل سوم: روش شناسی پژوهش
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل آماری
منابع و مآخذ
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب: کتاب راهکارهای مبارزه با جرائم اداری و فساد اقتصادی در سازمانهای دولتی
نویسنده: علیرضا رضائی سیابیدی
ناشر چاپی: انتشارات قانون یار
سال انتشار: 1396
تعداد صفحات: 120
زبان: فارسی
موضوع کتاب: حقوق و جرم شناسی
در صورتی که قصد مطالعه این کتاب را دارید، میتوانید برای دانلود آن از طریق همین صفحه اقدام کنید.
نقد و بررسیها
پاککردن فیلترهاهنوز بررسیای ثبت نشده است.