پـشـتـیـبانی تلفنی

09150057349

( در هیچ کجا نوشته نشده که کتاب ها باید روی درختان مرده چاپ شوند این مطلب برای کسانی است که کتاب فیزیکی دوست دارند )

کتاب آرمان شهر

نام نویسنده: توماس مور

قیمت : 25,000 تومان

تعداد بازدید: 43 نفر

برای دانلود و خواندن هر کتاب بصورت آنلاین از سایت و بصورت آفلاین از اپلیکیشن بصورت رایگان استفاده فرمائید.

توضیحات

کتاب آرمان شهر، اثری از توماس مور است که در سال 1516 به چاپ رسید. این نویسنده در معروف‌ترین و جنجالی‌ترین کتاب خود، یعنی آرمان شهر، جزیره‌ای آرمانی را به تصویر می‌کشد که در آن، هزاران نفر در آرامش و صلح در کنار هم زندگی می‌کنند. مردان و زنان با یکدیگر در حال تحصیل هستند و همه امکانات موجود به تمامی افراد تعلق می‌گیرد. مور در این اثر به یادماندنی و جاودان خود به کاوش در تئوری‌های مربوط به اختلاف نظرهای سیاسی، جنگ، ستیزه‌های اجتماعی و توزیع ثروت می‌پردازد و یک تصویر از زندگی عاری از ظلم، ترس، خشونت و رنج مردم این جزیره را خلق می‌کند. در واقع کتاب آرمان شهر که در اصل به لاتین نوشته شد، تناقضی با شرایط اروپا در قرن شانزدهم را نشان می‌دهد که با تاثیرگذاری بسیار عالی و فوق‌العاده‌ی خود، ژانر داستان‌های آرمان شهری امروزی را به وجود آورده است.

معرفی کتاب آرمان شهر

نویسنده کتاب آرمان شهر، تصویری فوق‌العاده‌ای از جزیره‌ای دور را به تصویر کشیده است که در آن جامعه، مردم از همه جهت در آرامش و رفاه کافی هستند. جزیره‌ای که نامش به معنای هیچ کجا معرفی شده است. این اثر به شدت تاثیرگذار توماس مور، در نهایت حمله‌ای به نقاط ضعف بشریت و زمانه خطرناک و فاسد خود است. این نویسنده با تسلط و زبردستی کامل، تمامی جوانب متفاوت داستان را صحنه‌پردازی می‌کند که تمامی مخاطبان بتوانند این تصویرسازی را درک کنند. از طرفی در سر تا سر این کتاب صمیمیت موج زده و بسیاری از آرزوهای انسانی را در این اثر می‌توان پیدا و بسیاری از خواب‌ها را نیز می‌توان با آن تعبیر کرد.

در طول تاریخ برخی از کتاب‌ها جهان را تغییر داده‌اند و شیوه نگاه ما به خودمان و دیگران را دگرگون کرده‌اند. آن‌ها به مباحث، اختلاف عقاید، جنگ‌ها و انقلاب‌ها الهام بخشیدند و زندگی بسیاری از افراد را ساخته‌اند و یا در برخی از شرایط خراب کرده‌اند. توماس مور در آرمان شهر یا اتوپیا با نگاهی گسترده‌تر، اما انتقادی به اکثر سازمان‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور انگلستان رویکرد سوسیالیستی را در ترسیم جامعه آرمانی خود دارد. اما برخلاف جامعه کمونیستی به نوعی توجه به مسئله‌های دینی را نیز داشته است و خانواده را همچون جامعه‌های دینی اساس و پایه جامعه آرمانی قرار می‌دهد. کتاب آرمان شهر زمانی که نوشته شد، توماس مور ادعا کرد که این کتاب را صرفا جهت سرگرمی نوشته و قصد نداشته است آن را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

توماس مور، نویسنده کتاب

توماس مور، متولد 7 فوریه 1478 است. او علاوه بر نویسنده بودن، فیلسوف اجتماعی، سیاست مدار، انسان‌گرای انگلیسی و حقوق دان هم است. مور در آکسفورد آموزش کلاسیک را پشت سر گذاشت و پس از کسب کردن مهارت‌های مختلف در زبان یونانی و لاتین در سال 1494 پس از گذشت دو سال به اصرار پدرش برای پیگیری زیاد و حرفه‌ای در وکالت، آکسفورد را به مقصد لندن ترک کرد. سپس در سال 1496 دانشجوی لینکلن‌این شد و تا سال 1502 در آن مکان ماند تا اجازه حضور در دادگاه را بگیرد. توماس مور مشاور مهمی برای هنری هشتم انگلستان به حساب می‌آمد. وی برای نخستین بار از واژه‌ی یوتوپیا به معنی آرمان شهر استفاده کرد.

خواندن کتاب آرمان شهر برای افرادی مناسب است؟

این کتاب برای آن دسته از افرادی که علاقه شدیدی به فلسفه و جامعه شناسی دارند بسیار توصیه می‌شود؛ زیرا در این کتاب جامعه‌ای عاری از هرگونه ظلم، ترس، ستم و برابری را بیان می‌کند که برای اکثر افراد شیرین و خوشایند است. چرا که همه افراد دوست دارند در جامعه‌ای زندگی کنند که در آن برابری وجود داشته باشد و ظلمی نباشد.

خلاصه‌ای از کتاب آرمان شهر

اشرف‌زادگان زیادی هستند که مانند زنبورهای نر از زحمت‌های دیگران سود می‌برند و این‌ها خون رعایای خود را به بالا بردن میزان اجاره بها می‌مکند زیرا تنها کاری که در آن اقتصاد عمل می‌کنند همین است. این اشرف زادگان همیشه تعدادی از افراد ولگرد را در اطراف خود جمع می‌کنند که هرگز راه و رسم زندگی خویش را نفهمیده و نیاموخته‌اند و زمانی که اربابشان از دنیا برود یا خودشان بیمار شوند هر چه سریع‌تر اخراج می‌شوند زیرا این اشراف زادگان بیشتر به بیماران توجه دارد.

حمل و نقل
نظرات (0)
0 بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاک‌کردن فیلترها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب آرمان شهر”
استعلام محصول

استعلام محصول

سبد خرید
برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
جستجو کردن