پـشـتـیـبانی تلفنی

09150057349

معرفی کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن

یکی از موضوعاتی که امروزه در تنظیم قراردادهای تجاری بین المللی مورد توجه طرفین این قرارداد قرار دارد، قانون حاکم بر این قرارداد بین المللی است. این قضیه از چند جهت از اهمیت برخوردار است؛ زیرا تنظیم کردن قراردادی که از همه لحاظ پیش بینی شده و برای آن راه حلی اندیشه شده باشد، کاری محال و غیر ممکن به نظر می‌رسد. زیرا در برخی از موارد طرفین قرارداد دچار سردرگمی شده و نمی‌دانند در خصوص فلان موضوع چه تصمیمی باید گرفته شود تا با قوانین آمره در تضاد نباشد. در حالی که قوانین آمره کشورها با یکدیگر یکی نیست. اگر به این مباحث علاقه‌مند هستید ما در افکار مثبت قرار است در این مطلب به معرفی کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن امیر خواجه زاده و زهره کرمی بپردازیم. با ما همراه باشید.

قانون حاکم بر قراردادهای تجاری بین المللی چیست؟

با گسترش جوامع بشری و پیشرفت تکنولوژی، کشورها در جهان همواره در حال تبادل با یکدیگر هستند و برای هر تبادلی بین دو کشور با یک قرارداد تجاری بین المللی تنظیم شود. حال یکی از موضوعاتی که در تنظیم قراردادهای تجاری بین المللی بسیار مهم و اساسی به نظر می‎‌رسد، این است که قانون کدام کشور در این قراردادها حاکم است و در اثر بروز مشکلی از قانون کدام کشور باید پیروی کرد.

در صورت بروز اختلاف باید به قوانین یک کشور اتکا کرد و این قوانین نباید در تضاد با قوانین آمره باشد. این در حالی است که قوانین آمره در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. قواعد حل تعارض و مشکلات در قراردادهای تجاری بین المللی برای رفع ابهام در نظام‌های حقوقی و قوانین هر کشوری درج شده است تا دادگاه‌ها با کمک این قواعد، دعوایی که در آن عنصر خارجی وجود دارد، را حل و فصل کنند. بنابراین این روزها با گستردگی روابط تجاری میان کشورهای مختلف جهان، تلاش شده است تا این قوانین وضع شده در راستای منافع ملی، نیازهای تجاری و نظم بین المللی وضع شوند.

معرفی کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن

درباره شناخت و معرفی کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن به نویسندگی امیر خواجه زاده و زهره کرمی می‌توان بیان کرد که آنچه در این کتاب عنوان شده این است که قراردادهای تجاری بین المللی چگونه تشکیل می‌شوند و کدام قانون بر این قراردادها حاکم است. زیرا همانطور که بیان شد در صورت بروز اختلاف باید بدانیم که به نظام، حاکمیت و قوانین کدام کشور باید مراجعه نمود و یا در صورتی که طرفین قرارداد تجاری بین المللی به شکل صریح قصد و اراده خود را مشخص نکنند، چگونه قانون حاکم بر قرارداد مشخص می‌شود.

یکی از مهم‌ترین موضوعات حقوق تجارت، موضوع تشکیل قراردادهاست. این روزها بیشتر قراردادهای تجاری بین المللی بر اساس مدل‌های قراردادی کامن لا و سیویل لا نوشته می‌شوند و به این قضیه دقت نشده است که رابطه حقوقی که قرارداد مقرر می‌دارد، تحت لوای قانونی آن نظام حقوقی قرار می‌گیرد یا خیر.

این نوع قراردادها بر طبق استلزامات و ساختار خاص نظام حقوقی مربوطه طراحی شده که در آن اصل بر اجرایی شدن قرارداد می‌باشد. بنابراین این نوع قراردادها ممکن است در صورت تفاوت با قوانین حاکم، زاید یا نارسانا باشد. از این روست که در معرفی کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن می‌توان گفت که این اثر در صدد شناخت نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن می‌باشد.

کلام آخر

با توجه به آنچه در این مطلب برای معرفی کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن امیر خواجه زاده و زهره کرمی مطرح شد، به این نتیجه می‌رسیم که تشکیل قرارداد در حقوق تجارت موضوع مهمی است، زیرا طرفین قرارداد باید از این موضوع آگاه باشند که در صورت وجود مشکلی قوانین کدام کشور حاکم است و می‌توان برای حل و فصل اختلاف از قانون کدام کشور استفاده نمود. بنابراین شما با مطالعه کتاب نحوه تشکیل قراردادهای تجاری بین‌المللی و قواعد حاکم بر آن شما اطلاعات و دانش کافی در زمینه تشکیل و تنظیم قراردادهای بین المللی و قواعدی که بر این قراردادها حاکمیت دارد، به دست خواهید آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search