پـشـتـیـبانی تلفنی

۰۹۳۷۳۴۹۴۹۱۸

معرفی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده

خرید کتاب فارسی در لندن

کتاب تعارض قوانین به زبان ساده اثری از الهام شراعی است. این نویسنده ابتدا مسئله مهم تعارض قوانین، جایگاه آن در حقوق بین‌الملل خصوصی و اصطلاحات این حوزه را مورد بررسی قرار داده و قلمروی آن را مشخص کرده و به صورت ساده و عامیانه تعریف کرده است. در این مقاله قصد داریم به معرفی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده بپردازیم؛ لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

درباره‌ی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده

الهام شراعی در این کتاب به پیدایش و تکامل تاریخی تعارض قوانین را شرح داده و پس از آن به جست‌وجو و تحلیل مکاتب گوناگون در حقوق بین‌الملل خصوصی می‌پردازد. در فصل دوم این کتاب به صورت دقیق و کامل به این بحث مهم اختصاص داده شده است و در فصل سوم کتاب تعارض قوانین به زبان ساده، واکاوی اعمال قاعده‌ی ایرانی حل تعارض پرداخته شده و ارتباط میان سیستم‌های حل تعارض قوانین را تحلیل می‌کند و تعارض مفاهیم مربوط با این مبحث را شرح می‌دهد. در فصل پایانی این کتاب، موانع اعمال قاعده حل تعارض و موضوعات اساسی و مهم تعارض قوانین را تحلیل کرده و مسائل مهم تعارض قوانین را مورد بررسی اجمالی قرار می‌دهد.

در این مقاله به معرفی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده پرداخته‌ایم؛ از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید سپاسگزاریم.

retro open book isolated on white background

خواندن و مطالعه کتاب تعارض قوانین به زبان ساده برای چه دسته از افرادی پیشنهاد می‌شود؟

در خصوص معرفی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده به قلم الهام شراعی، مطالعه این کتاب برای آن دسته از افرادی که داوطلب شرکت در آزمون‌های حقوقی هستند و اشخاصی که علاقه زیادی به گسترش اطلاعات عمومی خود در زمینه حقوقی هستند و افرادی که رشته تحصیلی آن‌ها حقوق و علوم سیاسی است، پیشنهاد می‌شود.

بخش‌هایی از کتاب تعارض قوانین به زبان ساده

تعارض قوانین به دو روش تعارض در زمان و تعارض در مکان، ممکن است پدیدار شود. تعارض در مکان عبارت است از اینکه در مورد یک موضوع واحد در دو یا چند کشور، در یک زمان تعارض به وجود آید. اما تفاوت‌ها و اختلاف موجود بین نظام‌های متعدد حقوقی، ایجاد نوعی تعارض دیگر قوانین، با نام تعارض در زمان می‌کند، اعمال حقوقی و همچنبن وقایع حقوقی همواره آثار خود را در یک زمان مشخص ظاهر نمی‌کنند، بلکه ممکن است دارای آثار تدریجی باشند. در خصوص معرفی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده باید گفت که اگر در جریان به وجود آمدن این آثار، قانون جدیدی متفاوت یا مغایر با قانون زمان حدوث عمل یا واقعه‌ی حقوقی مطرح شود، تعارض قوانین در زمان را پدیدار می‌کند. به همین اساس، هنگامی که رابطه‌ای حقوقی واحدی در طی زمان‌، تحت حکومت دو قانون از دو کشور متفاوت، قرار می‌گیرد، باید وضعیت آن رابطه‌ی حقوقی را بررسی کنیم تا معلوم شود کدام یکی از دو قانون در مرحله‌ی ایجاد حق، صحیح بوده است و کدام یک از آن‌ها بر آثار حق، حاکم است. از نظر نی‌بوایه و پیه، هر زمانی که حقی به موجب قانون صلاحیت‌دار، در کشوری ایجاد شود، این حق به عنوان یک حق مکتسبه همراه با آثار آن، باید در کشورهای دیگر نیز شناخته شود؛ حتی اگر چنین حقی در کشور اخیر اصولا شناخته نشده باشد. از دیدگاه آن‌ها قواعد حل تعارض قادر نیستند، تمامی مشکلاتی را که در حقوق بین‌الملل خصوصی مطرح می‌شوند، حل نمایند و این قوانین فقط مربوط به مرحله‌ی ایجاد حق می‌باشند و در مرحله‌ی تاثیر حق، نیاز به وجود قواعد دیگری است. این دو دانشمند قوانین و قواعد مربوط به مرحله‌ی تاثیر حق را، مبتنی بر اصل احترام به حقوق مکتسبه می‌دانند و می‌گویند، این اصل باید از سمت تمام کشورها مورد پذیرش واقع شود. زیرا در شرایطی که رابطه‌ی حقوقی که در کشوری ایجاد شده، در کشور دیگر معتبر نباشد، هیچ گاه روابط، در سطح بین‌المللی توسعه و پیشرفت نخواهد یافت و تمامی روابط در سطح داخلی باقی نخواهد ماند.

سخن پایانی

کتاب تعارض قوانین به زبان ساده اثر الهام شراعی، به پیدایش و تکامل تاریخی تعارض قوانین را بیان کرده و پس از بررسی و جست‌وجوی آن به مطالعه و تحلیل مکاتب گوناگون در حقوق بین‌الملل خصوصی می‌پردازد. در این مقاله به معرفی کتاب تعارض قوانین به زبان ساده پرداخته‌ایم؛ از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
Search
Hello
How can we help?