کتاب پایتون، یک منبع فوقالعاده برای یادگیری یکی از بهترین زبانهای برنامهنویسی در دنیای امروز بوده و پایتون به عنوان یک زبان قوی، ساده و قابل فهم برای توسعه نرمافزارهای زیاد و پروژههای بزرگ و کوچک، اولین انتخاب برنامهنویسان است. در واقع این کتاب شما را از موضوعات پایهای تا رسیدن به مفاهیم پیشرفته این زبان همراهی میکند. البته با به کارگیری از الگوها و مثالهای عملی، به شما کمک میکند تا فورا با مفاهیم پایتون آشنا شوید و به یک برنامهنویس حرفهای تبدیل شوید. در این بلاگ قصد داریم به کتاب آموزش پایتون بپردازیم، لطفا تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
کتاب آموزش پایتون
زبان برنامهنویسی پایتون یک زبان ساده، سطح بسیار و کاربرند پسند بوده که برنامهنویسان تازه کار را به خود جذب میکند. در واقع اهمیت مطالعه کتاب بر کسی پوشیده نیس و چه بهتر که اگر کتابی را میخوانیم مربوط به تخصص و حوزه کاری ما در برنامهنویسی باشد. در ادامه به معرفی چندین کتاب پایتون میپردازیم:
- کتاب Python Crash Course
- کتاب آموزش پایتون Head- First Python
- کتاب Invent Your Own Computer Games With Payton
- کتاب Learn Payton the Hard Way
- کتاب Think Python: How to Think like a Computer Scientist
- و …
اهمیت کتاب آموزش پایتون
همانطور که در متن فوق بیان شد، پایتون یک زبان برنامهنویسی سطح بالا؛ همه منظوره و بسیار ساده است که توسط خیدو فان رسوم در سال 1991 طراحی گردیده و این زبان برنامهنویسی خیلی آسان و بدون نیاز به کلاس و آموزش حضوری، فقط با استفاده از کتاب پایتون میتوانید این زبان را آموزش ببینید و برنامههای دلخواه خود را برای پروژههای کوچک و بزرگ خود بنویسید. در واقع زبان برنامهنویسی پایتون برای ساخت و توسعه نرمافزارهای کاربردی و همینطور طراحی وبسایت مورد استفاده قرار میگیرد. بهتر است بدانید که برنامههای زبان پایتون به صورت ماژولار بوده و میتوان از کدهای نوشته شده در یک پروژه به راحتی برای پروژههای دیگر استفاده نمود و کتابخاننهها و منابع آن به صورت رایگان در اختیار همه قرار دارد. البته در کتاب آموزش پایتون، تمام این کتابخانهها، منابع و اطلاعات کاملتری در رابطه با زبان برنامهنویسی پایتون ارائه گردیده است. با این که کتابهای مختلفی در رابطه با زبان برنامهنویسی پایتون وجود دارد؛ ولی اغلب این کتابها در بعضی فصول با یکدیگر اشتراک دارند.
در قسمتی از کتاب آموزش پایتون به موارد زیر اشاره شده است:
امروزه توسعه نرمافزارها بر پایه نمایش اطلاعات روی صفحه نمایشها استوار میباشند. دادههای قلب تپنده برنامههای کاربردی هستند و در نتیجه برنامهها مجبورند به نوعی دادهها را در یک مکان ثابت نگهداری نمایند. البته بهترین مکانی که برای این منظور در اختیار برنامههای کاربردی قرار دارد، فایلها میباشند. یک برنامه حرفهای بایستی بتواند 4 عمل اصلی ایجاد، خواندن، بهروزرسانی و حذف فایلها را مدیریت نماید.
سخن پایانی
در این بلاگ یه کتاب آموزش پایتون پرداختیم. اگر شما قصد خرید همچنین کتابی را دارید، به راحتی میتوانید از طریق همین سایت (افکار مثبت) کتاب مورد نظر خود را خریداری نمایید. از شما عزیزان تشکر میکنیم که تا انتهای این مطلب همراه ما بودید.